17-07-17:

El passat 5 de juliol, vam celebrar l’Assemblea referent al tema de Volkswagen, amb l’assistència de gran part dels adherits. Arrel de que alguns adherits no hi van poder assistir, ja els vam informar que elaboraríem una acta resumint els assumptes tractats. D’aquesta manera, tots els adherits estaran informats del procediment.

Així doncs, us deixem l’enllaç per a poder visualitzar l’acta de l’Assemblea:

– ACTA ASSEMBLEA VW –

Recordem que si algú es vol adherir, encara hi és a temps. Tan sols cal que es posi en contacte amb nosaltres al 93 454 67 76 o al correu electrònic ucc@consumidors.org.

29-06-17:

Dimecres dia 5 de juliol, celebrarem una Assemblea a la nostra seu de Barcelona referent al tema Volkswagen. Aquesta Assemblea va dirigida als adherits per a poder informar-vos degudament de com va el procediment del cas Volkswagen.

El motiu principal és que, d’aquesta manera, els advocats que porten el cas puguin explicar en quina fase es troba el procediment.

Remarcar que per venir a l’Assemblea, caldrà *confirmar assistència, enviant un mail a ucc@consumidors.org indicant el nom i el DNI del titular adherit.

06-02-17:

El passat 18 de gener de 2017 un representant de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC va assistir a l’Audiència Nacional per seguir representant els interessos dels adherits al cas VW. A més, es va respectar que la UCC tinguí representació processal pròpia sense necessitat de dependre d’altres col·lectius.

02/11/16:

La Unió de Consumidors de Catalunya-UCC comunica, especialment als adherits pel cas VOLKSWAGEN, que s’ha admès la seva personació com a acusació particular a l’Audiència Nacional.

Per aquest motiu, volem informar de que el termini per adherir-se a la demanda encara està OBERT. Per això, animem a la gent afectada per l’escàndol de les emissions a que defensi els seus drets.

Si vols informació:

Envia un correu electrònic a: ucc@consumidors.org

Truca al: 93 454 67 76.

01/06/16:

CARTA ALS PROPIETARIS ADHERITS A L’ACCIÓ COL·LECTIVA:

“Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC volem reiterar-li que continuem exercint sense parar la tutela dels seus drets com afectat pel frau de Volkswagen.

Per això, volem prevenir-lo de la última gestió que està duent a terme l’empresa esmentada, consistent en enviar una carta als afectats amb la fi de que realitzin una revisió del vehicle als seus tallers.

A la carta, l’empresa indica que ja estan a disposició de procedir amb les reparacions dels vehicles, de conformitat amb l’autoritat competent, tot i que en cap moment fan referència ni a quina autoritat ha donat la conformitat, ni el tipus d’actuació que realitzaran al seu vehicle.

Davant tal proposició li recomanem que, de moment, no porti el cotxe al taller. Això amb la fi d’evitar que la seva actuació sigui considerada com una conformitat amb Volkswagen, i per consegüent, una renúncia a prosseguir amb les seves justes reivindicacions.

Una vegada més li instem a posar-se en contacte amb nosaltres per gestionar adequadament la informació que vagi apareixent, ja que en el moment en que vostè rebi aquesta carta li recomanarem remetre un burofax personal a l’entitat, independentment de que la pròpia Unió de Consumidors de Catalunya faci el mateix a nivell associatiu.

Recordar que els que estiguin interessats, encara estan a temps per adherir-se.
Per fer-ho, poden enviar un correu electrònic a ucc@consumidors.org

Salutacions.”

31/03/16:

Davant la inoperància del Grup Volkswagen per a continuar el diàleg iniciat, el passat dimarts 29 de març de 2016 la UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA – UCC es va personar davant de l’Audiència Nacional, d’aquesta manera s’uneix a les actuacions ja iniciades per la Fiscalia General de l’Estat.
Actualment tenim dues vies actives, per una banda continuem oberts amb la negociació del Grup Volkswagen Espanya i per altra banda, hem comparegut davant de l’Audiència Nacional.

*** Cal recordar que tots aquells afectats que encara es vulguin unir a l’acció col·lectiva ho poden fer per tal de veure rescabalats els danys i perjudicis soferts per l’escàndol del “dieselgate”. ***

15/02/16:

EL GRUP D’ADVOCATS DE LA UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA JA HA INICIAT LES CONVERSES AMB EL GRUP VOLKSWAGEN PER TRASLLADAR EL MALESTAR DELS AFECTATS PEL TEMA DE LES EMISSIONS.

04/02/16:

INFORMEM ALS ADHERITS QUE LA PROPERA SETMANA MANTINDREM UNA REUNIÓ AMB VOLKSWAGEN PEL CAS DE LES EMISSIONS I LES SEVES REPERCUSSIONS ENVERS ELS PROPIETARIS DELS VEHICLES.

EL RESULTAT DE LA QUAL EN SEREU PUNTUALMENT INFORMATS.

18/12/15:

HEM REBUT RESPOSTA DELS RESPONSABLES DE VOLKSWAGEN I PROPERAMENT MANTINDREM UNA REUNIÓ AMB ELLS PER INTENTAR ARRIBAR A UN ACORD CONCILIADOR I DONAR AIXÍ UNA SOLUCIÓ ALS AFECTATS QUE S’HAGIN ADHERIT A LA NOSTRA ACCIÓ COL·LECTIVA HAVENT EFECTUAT EL PAGAMENT CORRESPONENT.

DEPENENT DEL RESULTAT D’AQUESTA FUTURA REUNIÓ, EMPRENDREM LES MESURES LEGALS JA ANUNCIADES.

——————————————————–

ELS NOSTRES ADVOCATS COL·LABORADORS ENS HAN COMUNICAT QUE HAN SOL·LICITAT UNA REUNIÓ AMB ELS RESPONSABLES DE VOLKSWAGEN ESPAÑA PER DONAR-LOS A CONÈIXER LA SITUACIÓ DELS AFECTATS I PODER ARRIBAR A UN ACORD QUE SATISFACI LES NECESSITATS DELS ADHERITS A L’ACCIÓ COL·LECTIVA.

Des de la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC ens posarem en contacte amb tots els adherits (via email) per a comunicar-li’s el procediment a seguir.

Tot i així, avancem de que tramitarem la incorporació dels inscrits a les accions de l’Audiència Nacional, com a part directament interessada.

A continuació, us adjuntem un PDF amb links de les notícies relacionades amb el cas VOLKSWAGEN:

– Links notícies relacionades –

Degut a l’elevat nombre de peticions rebudes per adherir-se a l’Acció Col·lectiva contra VW, encara mantenim el termini obert per adherir-se.

Així doncs, si coneixeu a algun afectat, encara és a temps d’adherir-se enviant un correu a: ucc@consumidors.org.