Has patit un accident sense tenir la culpa i t’han declarat el cotxe sinistre? La teva companyia t’ha indemnitzat amb un import irrisori? Hi ha molts consumidors que s’han vist en una situació semblant a aquesta. “El cotxe ha sigut declarat sinistre per part de la companyia, que només valora la data de matriculació del vehicle i ens dona un import que no serveix per substituir el nostre vehicle. No és té en compte el preu que tindria aquell vehicle en un mercat de segona mà”.

La UCC ha detectat que un dels temes importants és la coincidència en la necessitat de solució dels casos d’abús per part d’entitats asseguradores en qualificar com a sinistre total els danys dels usuaris que sense culpa han patit accidents de circulació i,  als quals es pretén limitar la indemnització pel teòric valor de venda d’aquest vehicle, el que no és legítim.

Arrel de la denúncia presentada davant l’Autoritat  Catalana de la Competència, la UCC i el Gremi de Tallers de reparació d’Automòbils de Barcelona han creat aquesta pàgina on pots denunciar aquestes pràctiques. 

http://denunciavalorvenal.blogspot.com.es/

Si has patit aquest abús, entra, denúncia i protegeix-te de les males pràctiques.